Ритрийти

Палюл Намчьо Дзогчен ритрийт

Немският Палюл център в Цюш

Ежегодният Палюл Намчьо Дзогчен Ритрийт, наречен ”Освобождението в твоята длан” (тиб. Дзогчен Сангйе Лакчанг), се провежда всяка година в европейския ритрийт център на традицията Палюл в Германия.

Автентичният тибетско-будистки ритрийт започва с въвеждащия курс „По-добра основа“ и подготвителни Ньондро практики, и завършва с най-висшите Дзогчен практики. По време на Палюл Намчьо Дзогчен ритрийта се преподават традиционни будистки учения и практики, които ни помагат да пречистим отрицателната си карма и да открием своя вътрешен мир. Благодарение на завършването на пълния цикъл на обучение и практики, практикуващите могат да реализират истинската природа на своя ум и да открият път към крайното освобождение от страданията в цикличното съществувание.

Тук можете да разгледате снимки от ритрийта през:  2017    2018    2019

Летен медитационен и йога ритрийт на Палюл Център България

Летният ритрийт на Палюл Център България се провежда от 2011 г. във Варвара на южното Черноморие с благословиите на Пема Ринпоче (Кхен Ринпоче Пема Чьопел) – учител от най-старата школа на тибетския будизъм Нйингма и основател на българския Палюл център.

Тук можете да разгледате снимки от ритрийтите през:  2017   2018   2019