Ретрити

Палюл Намчьо Дзогчен ретрит

Немският Палюл център в Цюш

Ежегодният Палюл Намчьо Дзогчен Ретрит, наречен ”Освобождението в твоята длан” (тиб. Дзогчен Сангйе Лакчанг), се провежда всяка година в европейския ретрит център на традицията Палюл в Германия.

Автентичният тибетско-будистки ретрит започва с въвеждащия курс „По-добра основа“ и подготвителни Ньондро практики, и завършва с най-висшите Дзогчен практики. По време на Палюл Намчьо Дзогчен ретрита се преподават традиционни будистки учения и практики, които ни помагат да пречистим отрицателната си карма и да открием своя вътрешен мир. Благодарение на завършването на пълния цикъл на обучение и практики, практикуващите могат да реализират истинската природа на своя ум и да открият път към крайното освобождение от страданията в цикличното съществувание.

Тук можете да разгледате снимки от ретрита през 20122013, 20142015 и 2016 г.

Летен медитационен и йога ретрит на Палюл Център България

Летният ретрит на Палюл Център България се провежда от осем години във Варвара на южното Черноморие с благословиите на Пема Ринпоче (Кхен Ринпоче Пема Чьопел) – учител от най-старата школа на тибетския будизъм Нйингма и основател на българския Палюл център.

Тук можете да разгледате снимки от ретритите през  2012201320152016 и 2017 г.