Палюл Намчьо Дзогчен ритрийт, 2-14 юли 2015 г.

12-дневният европейски Палюл Намчьо Дзогчен ритрийт се провежда от 8 години. Той е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали Дхарма-практикуващи.

5.юли 2015 г., неделя (15-17:00) – Посвещение в Гуру Ринпоче (Падмасамбхава)
11.юли 2015 г., събота (15-17:00) – Посвещение в Ченрезиг (Авалокитешвара)

Ежегодният Палюл Намчьо Дзогчен ритрийт, наречен ”Освобождението в твоята длан” (тиб. Дзогчен Сангйе Лакчанг), се провежда всяко лято през месец юли в европейския ритрийт център на традицията Палюл в Германия.

Автентичният тибетски ритрийт започва с въвеждащия курс „По-добра основа“ и подготвителни Ньондро практики, и завършва с най-висшите Дзогчен практики. По време на Палюл Намчьо Дзогчен ритрийта се преподават традиционни будистки учения и практики, които ни помагат да пречистим отрицателната си карма и да открием своя вътрешен мир. Благодарение на завършването на пълния цикъл на обучение и практики, практикуващите могат да реализират истинската природа на своя ум и да открият път към крайното освобождение от страданията в цикличното съществувание.

За участие в ритрийта e необходимо предварително записване, тъй като местата са ограничени. За контакт и повече информация: center-bg@palyul.eu

Тук можете да разгледате снимки от ритрийта през 20122013, 2014 и 2015.